måndag 22 juli 2013

Citizen Twain

Tillagg: Blogspot hatar antingen mig, Mark Twain eller Val Kilmer och raderade hela inlagget. Orkar inte skriva allt pa nytt, men ungefar sahar var det:

Fred ar en stor beundrare av Mark Twain. Det gar inte manga dar i rad utan att han citerar honom i nagot sammanhang. For tre ar sedan laste han att Val Kilmer holl pa att skriva en pjas om  honom och har vantat pa att se den sen dess. Igar sag vi den pa Kirk Douglas Theatre i Culver City. Det var en en och en halv timmes monolog med Val Kilmer som Mark Twain. Och den var sa bra! Jag gillade bade pjasen och Val jattemycket och larde mig en massa nytt om Mark Twain. Forstar nu Freds beundran for honom. Inte bara pga hans litterara produktion utan for hans engagemang i etiska fragor, som jamlika rattigheter mellan konen, rasfragor och djurforsok.
Efterat var det en Q&A med Val som sokte konstruktiv kritik av publiken. Han var smart, klok, palast, valtalig och fruktansvart rolig. Who knew?!

Efteråt tog vi ett glas vin som serverades i supergullig minikaraff. Sen gick vi hem. Det blev en skön halvtimmes kvällspromenad. 


2 kommentarer:

  1. Hjälp vad du blivit produktiv! Jag hinner inte med i alla inlägg! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men du ar val pa sommarbete typ. Da ska man inte hinna lasa bloggar! :)

      Radera