måndag 15 juli 2013

Greasers!

När vi nyss hade återfunnit varandra så hamnade vi av misstag på en Sound of Music sing-a-long i San Fransisco på den legendariska Castro-teatern och det blev en helt osannolikt rolig kväll! Så när Fred såg att de hade en Grease-singalong i Hollywood Bowl så köpte han biljetter åt oss. 

Mitt första besök till Hollywood Bowl! Ett ställe jag velat besöka ända sen jag som åttaåring såg Gene Kelly springa nerför dess trappor i Anchors Aweigh. 

Det blev en helt sjukt rolig kväll! Bandet som på riktigt spelade alla sånger i originalfilmen spelade live på scen, skådisen som spelade Frenchie var där och drog igång det hela och skickade massor pussar och kramar från John Travolta och Olivia Newton-John som såååå hade velat vara med! (Yeah, right.) När man kom in fick man en goodie bag med en massa stuff som man skulle använda vid särskilda ställen, ord eller sånger i filmer och man övade tillsammans i förväg före filmen började. I Frenchies nummer BeautySchool Dropout skulle vi t.ex. alla blåsa såpbubblor ur de små parfymflaskformade såpbubbelflaskorna vi också fått. Det kändes ganska magiskt när 20 000 mänskor blåste såpbubblor och sjöng med för fullt därute under Hollywoodskylten. Otrolig stämning. Många hade också satsat på att klä ut sig, och hade med sig fantastiska picnicar. Tjejerna bakom oss hade sex flaskor champagne, alla av olika märke, ostar på silverbricka, chokladdoppade jordgubbar etc. etc. De delade med sig så vi hade tur. 

Ännu mer magiskt blev det när Dave Grohl plötsligt steg upp på scen och spelade trummor till Greasetemat. Gissa om hela Hollywood Bowl exploderade då! Sandy & Danny, varje gång de kysstes skulle man pussa personen bredvid en på kinden. Det var tur att jag hade Fred med...


Det blev lite mycket props att hålla reda på och hålla i samtidigt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar