söndag 21 juli 2013

Inlagg utan prickar

Sorry, min dator har dodskramp. Be snalla att den overlever natten. Annars ar jag i pisset. Men vill inte alls anstranga den nu sa skriver fran Freds. 

Idag smet vi tidigt fran en brollopsmottagning. Det ar lugnt. Det var bara en san dar cocktailmottagning och vi kande knappt dem. (Det var en ex-resident fran Casa Libre. Men fore Freds tid sa Fred kande honom inte sa bra. Det var jattesnallt och roligt att vi blev bjudna, och bada var sota och rara men alltsa vi kanner dem inte. ) Jag tror inte att de tog illa upp. Och gjorde dom det sa screw them. Jag hade en utstallning att hinna till. Sista dagen for Hokusai-utstallningen pa LACMA (Los Angeles County Museum of Art) ar imorgon och jag visste att vi inte hinner da.   

Jag sag Hokusai i Helsingfors och blev foralskad. Sa jag ville absolut att Fred sku hinna se utstallningen och sjalv ville jag ocksa se den pa nytt. Ach ach ach. Fortfarande lika hanford.




Jag alskar lamporna utanfor LACMA!

Men dom ar annu finare nar dom tands pa kvallen.


LACMA ar utbrett over ett helt kvarter. Olika byggnader och en stor park med LaBrea Tar pits intill.


Hokusai var i den japanska paviljongen. Jag gillade. 


Drom om att vara omgiven av bambu och korsbarstrad! 

Ett live latinskt band spelade pa LACMA:s bakgard. Folk picnicade och drack vin. Alla dansade och var pa superhumor. Aven om man forvanade och forfasade sig hogt over "regnet". (Det kom nagra enstaka droppar...) 



2 kommentarer:

  1. Det är rätt mysigt utan åäö. Efter ett tag läser man som om de är där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra att du gillar for det ser ut att fortsatta ett tag...

      Radera