måndag 16 september 2013

Dreams of flying

Våra vandringsplaner gick i stöpet när Fred måste jobba igår. För att gottgöra sa han att vi gör något roligt på kvällen i stället. Och så tog han mig till... drumrolls please; ETT FLYGFÄLT! 

Fast det var faktiskt fint att sitta där i solnedgången. Men jag genomskådar nog min man helt totalt. Han drömmer om att en dag skaffa flygcertifikat och försöker få mig mer välvilligt inställd... 

Santa Monicas flygplats ligger helt nära oss. Den är bara för privatplan. Man får tacka och ta emot att man får titta på i alla fall. (Och på helgerna har dom loppis ibland på parkeringsplatsen.)

Mintgröna hangarer. Softy är nöjd.
Tuffaste brasilianska planet.


Bläckfisk i vinäger. Inte som på Leros men gott ändå.


Pelarna i baren var tejpade med gamla flygcertifikat. Gissa hur många historier man fick från dem?

Att jag kan älska palmerna!


Och där satt vi och såg flygplan lyfta och landa i solnedgången och talade om våra drömmar. Båda drömmer vi om att flyga. Men på olika sätt.
5 kommentarer:

 1. Åh, jag vill också! Får nöja mig med "Air crash investigation" season 13 än så länge. -gissa vem-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns det TRETTON säsonger av Air crash investigation?!!

   Radera
  2. Ps. Känner du igen tröjan?! Siivouspäivä! Tack för smakråd! :)

   Radera
  3. Ps2. Jag kan inte släppa tanken nu på att det finns tretton säsonger av ACI. Hur många flygolyckor finns det riktigt?! Grejt.

   Radera
 2. Hej, tröjan är jättesnygg! Ja, det finns tretton säsonger av ACI. Men försöker hålla mitt beroende i schack, fast snart har det ingen betydelse mer, har ju sett alla delar redan... Kram!

  SvaraRadera