onsdag 22 juni 2011

Personligt

Jag har gjort detta test förr när en kompis skickade det åt mig och nu gjorde jag det igen (för jag har ju inget annat att göra idag...) när Peppe skrev om det. Jag fick samma resultat på nytt. Det är intressant att se att i de yrken som skulle passa in på mig (och det måste ju stämma, testet finns ju på nätet!) finns många gamla drömyrken men inte det som jag sen gick och blev... (Ingen överraskning för mig!)


En schaman sa en gång åt mig att jag mår dåligt för det jag ägnar mig åt (och han hade ingen aning om vad jag sysslade med) strider totalt mot mina värderingar och den jag är. Fastnade därför för den fjärde meningen nedan. Jag tror att det stämmer ganska väl in på mig. Lite har jag som tur bytt riktning redan nu, jag hoppas att jag hittar fram till mitt drömyrke nån dag!


Jag undrar om även de som känner mig tycker att testets resultat känns beskrivande? Kan man månne själv ha en helt annan bild av sig själv än vad andra har?


Och ps. jag hoppas ingen jag jobbar med läser detta men jag blir faktiskt väldigt uttråkad av detaljer...

Din personlighetstyp:
Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.
Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

2 kommentarer:

  1. Jag är skeptisk till såna här tester, men så brukar resultaten inte heller vara särskilt smickrande för mig. Den här sa att jag borde jobba inom militären eller som polis, gudars skymning!

    SvaraRadera
  2. Haha! Jag ser nog inte helt dig som polis faktiskt, det lilla jag känner dig...
    Men det var därför jag just funderade om månne någon annan ser mig på samma sätt. För det är ju så att man väljer att tro på sådant som förstärker ens egna uppfattningar!

    SvaraRadera