onsdag 1 juni 2011

Hårgrunka & krogminnen

Här är förresten bilden jag lovade på hårgrunkan jag köpte på Vanhas Fashion stock sale. Den är somrig och söt tycker jag.


Det blev lite suddig bild. Ändå lyckades vi för en gångs skull vara förnuftiga igår med tjejerna och inte dricka upp restaurangens hela vinförråd. Och på tal om det måste jag här ge en liten eloge till Lupolo vi besökte senast. Vi satt där fortfarande en timme efter att restaurangen stängt och killarna hade ingen brådska att slänga ut oss. Tvärtom. Efter att vi redan betalt hela vår räkning fick vi ännu beställa in en extra flaska! (Kompisen tyckte det var onödigt att gå vidare när vi ju hade så trevligt där...) Det är en sällsam lyx i Helsingfors! Jag har bara varit med om det en gång tidigare i Belgien. Då märkte vi inte ens att restaurangen tömts (och stängts) och jag och InternatioNella satt ensamma kvar. Krögaren serverade oss ost och oliver och när vi sa att vi inte beställt något sa han att han bjuder för han tyckte vi borde få i oss något annat än öl...2 kommentarer:

  1. Jaa, den kvallen glommer man inte i forsta hand! Huhu! Och polisen som vackte oss nasta morgon i din kamppa for dom trodde vi var illegala invandrare. huhu alltsa.

    SvaraRadera
  2. Hahahaahaahaaaa!!! Det var så sjukt!!! Vi blev väckta av att polisen bankar på dörren och stiger in i min lilla lya där du låg och sov på golvet. Tack och lov att du hade ditt pass med! Nej, vi har inte invandrat illegalt. Nej, vi ska inte bosätta oss permanent i Belgien. Nej, vi har inte gömt någo invandrare i badrummet heller. Får vi fortsätta sova ruset av oss nu? Tack. Allt på franska.

    SvaraRadera