onsdag 2 oktober 2013

Road tripping

Hej och hå. Ikväll packar i iväg oss på en liten road trip. Vi ska till ett bröllop i Lake Tahoe. Men som kutymen är här så är det en sån där four day affair. Bachelor party, rehersal dinner, wedding, brunch och hela faderullan. I USA bor ju folk så utspritt över hela landet så när man ändå flyger in för ett bröllop är det vanligt att man ordnar festen till en lite längre helg. I fjol i augusti var vi på Freds kusins bröllop i New York och det var också ett fyra dagars bröllop. Vilket var super för mig för jag hann faktiskt lära känna Freds släktingar lite bättre. Det hinner man inte på bara en kväll. 

Men vi flyger inte upp till Tahoe. Vi kör via San Fransisco där jag ska ägna mig åt lite research i Haight-Ashbury. Så. Himla. Ivrig. 

Vi hade tänkt köra via Sequoia National Park också på hemvägen men nu är det ju Government Shutdown här så alla nationalparker är stängda. Crap. 

Anyway, jag måste hinna packa och förbereda mig för morgondagen. Och försöka hitta på något att sätta på mig. (Alla mina festblåsor fortfarande nedpackade i lådor i tullen.) Laga lite snacks till vägen. 

Vet inte hur jag hinner blogga under resan. Men återkommer senast nästa vecka. Ha det gott! 


Lämnar er med en bild av Frida, my love. Hon syns lite varstans i gatubilden här. Gör mig glad varje gång jag ser henne.


2 kommentarer:

  1. Det är väl det, att om man firade fyra dagars bröllop här, så skulle alla vara helt borta redan dag två... av allt de hämtat från Estland.

    SvaraRadera