fredag 4 oktober 2013

On the road again

Vi har kört absurt långa sträckor på absurt kort tid. Igår kväll kom vi till Reno, Nevada.  Utsikten över vinrankor så långt ögat når byttes ut till höstiga skogs- och karga bergslandskap.

Fred åkte på polterabendäventyr med forsränning etc. Jag sov över på ett Airbnb. Jättevackert område, härligt hus och fina mänskor som bjöd mig med på middag och se på film. (Älskar verkligen Airbnb-konceptet! Vi talade också med min värd Greg igår om hur roligt vi tycker att det är! De hade inte heller haft en enda negativ upplevelse.) Men fy ase så jag har frusit inatt! Gaaaaaaaaaaah. Jag sov med vantar och halsduk och dubbla yllesockor och tre lager med kläder och ändå fick jag knappt någon sömn alls. Men Greg lagade supergott och HETT kaffe i morse så jag börjar tina upp och vakna till liv igen. När livet har nått mina tår ska jag ta ut hunden Bruno på en promenad. 

Ikväll åker vi vidare till Lake Tahoe för rehersal dinner. Inte för att jag behöver någon övning. Jag har alltid varit bra på att äta. (höh höh höh)


The pumkin season is upon us. Allt ska innehålla pumpa. Pumpkin beer, pumpkin latte, pumpkin bread. (Vitsi pumpkin är ett lustigt ord förresten.)
Här fick jag äntligen min efterlängtade höstkänsla mättad. Jag är redo för sommar igen nu.


Nåns fina ranch.
I väntan på lunch i San Luis Obispo fick vi popcorn med cayenne peppar, tryffelolja och nutritional yeast (Minns inte vad det heter på svenska, det är sånt där som veganer använder i stället för ost. Jag älskar att strö det på avocadon.)

Jag älskar Kalifornien. Till och med i lilla minuskula San Luis Obispo fick jag hemgjord gluten, dairy and soy free ice cream cookie i en supergullig liten ice cream shop.
Vi pausade för varsin öl.


Plötsligt var vi uppe på såna höjder att mina öron gick i lås. Temperaturen sjönk hastigt. 

What's up with this freaking cold, Nevada?! 

2 kommentarer:

  1. Aaavundsjuuuuk! Njut av de härliga matupplevelserna!

    SvaraRadera