torsdag 31 oktober 2013

Ivrig LA NaNoer!

Alltså hur suveränt? När jag inte skriver hemma (och speciellt på helgerna) så är det här jag sitter, på Coffee Connections lummiga innergård. (Vi köper allt vårt kaffe hem också därifrån. Ekologiskt, etiskt producerat, rättvisemärkt, och caféet självt fungerar också enligt non-profit principen. Men framför allt har de GOTT kaffe!) Bara sex kvarter hemifrån. Och så får jag veta idag att LA Nanoers Westside-grupp träffas just där varje lördagmorgon! Alltså helt suveränt!

Antagligen har jag redan träffat några av dem som kommer med. Jag har nämligen blivit pikulite bekant med några andra som också sitter där och stirrar stumt på sin laptop dagarna i ända. Numera är där oftast någon som känner igen mig och hojtar Hi Softy, how's it going today? när jag kommer in. Det är en ganska kiva liten sammanhållning där mellan alla wannabe authors. I början tyckte jag det kändes genant. Numera bekänner jag mig stolt till deras skara. Och fast de flesta av oss vet noll om varandras projekt så känns det ändå skönt ibland att ha någon nära som man kan utbyta desperata ögonkast med när man kört fast. 

Nu blir det NaNo i stället för yoga på lördagar en månad framåt. 

4 kommentarer:

 1. yeah. Writing buddies! Vi börjar nu och så kör vi hela vägen och sen på nytt i maj! Very very nice.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså Softy vad är det här NaNoWriMo...? Har du berättat det eller är det nåt man borde veta? Är nyfiken men förvirrad. Puss

   Radera
 2. Nu hiffade jag, helt själv! :)

  SvaraRadera