onsdag 7 mars 2012

Osynliga barn

Eva påminde mig om den otroliga artikeln i Kuukausiliite. Läs den! Och när du har gjort det så begär jag 30 minuter av din tid för att se nedanstående film om andra osynliga barn. Se filmen och låt dig inspireras till att skapa förändring. (Vilken förändring du än efterlyser så torde videon inspirera dig i alla fall!) En mänska ensam kanske inte kan göra så mycket för att förändra världen. Men det räcker med att en mänska engagerar sig, tror och vill för att tillräckligt många andra mänskor också börjar tro. Och då börjar det hända saker! Cyniker är det värsta jag vet. Låt oss motbevisa dem!


Jo, det finns tusen orättvisor och saker som är åt helvete i världen och borde rättas till. Men varför inte börja t.ex. här? Jag tycker det är så fantastiskt att det finns mänskor som orkar bry sig och kämpa!

2 kommentarer:

  1. Kalla kårar och varma tårar längs kinderna... Tack för att du delade detta. Ska föra budskapet vidare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du spridit budskapet vidare! Jag tycker det är lite synd att den väckt så mycket negativ publicitet nu. Tanken var ju ändå god och jag tycker huvudsaken är att folk får veta vad som hänt och händer. Jag låter mig fortfarande inspireras av mänskor som vill skapa förändring!

      Radera