onsdag 8 februari 2012

Insnöad (fysiskt och psykiskt)

Not to bore you with any details men sicken jävla risig dag idag. Buäh säger jag och gör omstart imorgon. Hoppeligen börjar dagen lite bättre. I morse kom jag ut ur duschen med en handduk runt mig och möttes av fyra glada killar som skottade snö på taket mitt emot. Det är svårt att förklara arkitektoniskt varför, men normalt har ingen insyn i min lägenhet. Förutom då Karlsson på taket. De började alltså klockan sju i morse och höll fortfarande på elva timmar senare. Nu ser min innergård ut som Serena. Jag tror de börjar sälja liftkort imorgon.


Och så missade jag Pekkas fest på Tavastia ikväll. Buhubuhubuhuuu. Enda som lite piggade upp kvällen var bästis som uppmanade mig att titta på Svenska Hollywoodfruar. Hon hade helt rätt. Fem minuter med Gunilla Persson och mitt liv kändes som sjunde himlen i jämförelse. Perspektiv tror jag det kallas.

2 kommentarer:

 1. Hej Softy,
  jag skulle behöva kontakta dig per e-post. Kan du skicka din e-post adress till blog.mygreen(at)gmail.com så kontaktar jag dig angående något väldigt intressant.

  Hälsar
  Pia

  SvaraRadera
 2. I'm intrigued. You've got mail! :)

  SvaraRadera