tisdag 23 augusti 2011

Jag är ett olagligt främmande väsen

Men jag försöker bli lagenlig. Mitt bord är överöst av hundra svårbegripliga blanketter och diverse kopior från magistraten. Allt för att jag ska kunna ansöka om att officiellt få statusen "Legal Alien".  Dessutom måste vi punga ut närmare 2000 dollars för den glädjen. Plop! Där sprack drömmen om vår Hawaii-honeymoon. Och allt jag ser framför mig varje gång jag hör ordet är det där monstret som kryper ut ur magen i filmen Alien och dedär halvödlorna i V.


V var så bra. Och så ruskigt skrämmande.
V, Twin Peaks och Maelstrom har varit de mest spännande tv-serierna i mitt liv. Systra min lånade mig Maelstrom på dvd. Jag har haft den i över ett år nu men fortfarande inte vågat kolla på den ensam...


Ps. Nu måste jag tänka lite på dedär gulliga aliena i Men in Black i stället före jag går och sova. Dendär lilla Yoda-liknande killen som levde i en katts halsband? Han var ju sjukt gullig.

3 kommentarer:

 1. Om du gillar gulliga aliens MÅSTE du se Paul. Jag har nyligen bloggat om den.

  SvaraRadera
 2. evafrantz.blogspot.com24 augusti 2011 12:59

  ET är också gullig! Och praktisk att ha i cykelkorgen när man ville ut på månskensutfärd. Kanske du och husbonden kan satsa på det?

  SvaraRadera
 3. Jenny, kollade in trailern och jag MÅSTE se Paul! :) Tack för tipset! Och Eva, jaaa!!! HUR kunde jag glömma bort ET?! Snyft.

  SvaraRadera