fredag 27 april 2012

Längt

Ok. Min hjärna gick och dog. Definitivt. Koncentrationen bara puts väck. Den blåser kanske i någon vappentuta någonstans. Själv sitter jag här och längtar utan att riktigt veta vart jag längtar, som en annan Tove Jansson. Kanske längtar jag hit? Till Wood, en av våra kvarterskrogar i L.A. Fast egentligen längtar jag nog i så fall mera till stället mitt emot... Leaf. Skulle kunna döda för deras svamp-avocado-burgare just nu. (Fast jag skulle inte behöva för den är vegansk, hehe. Och raw. Mums!)
I stället tänker jag gå till Delicato tror jag. Faktiskt inte så dumt det heller. Och solen skiner. Och jag får ta på mig solbrillor. Och det är fredag. Och min svägerska meddelar på Skype att hon bokat rum åt oss i New York när vi ska dit på bröllop i augusti. Och så talar vi lite om livet och livets mening. Det är sånt vi brukar filosofera kring. Mest brukar vi dock bara äta. Laga mat. Diskutera mat. Och äta lite igen. Och dricka vin. Det är bra med sådana svägerskor. Och det är bra att det är fredag. Nu ger jag upp tankearbetet för idag. Softy has left the building.5 kommentarer:

 1. mycket fint med folk man kan äta och dricka vin med och dessutom filosofera. tänk att du har både NY och LA framför dig. det rycker i mitt emigrationsben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag klagar inte alls! Varken på resorna eller på min svägerska som jag kommer mycket bra överens med. Att hon är bibliotekariedotter som ständigt har nya boktips samt att hon tillsammans med min svåger driver en vegetarisk restaurang och en eko B&B gör inte saken sämre heller! :)

   Radera
 2. Oj Sofi, låter som om din svägerska skulle passa bra in i sammanhanget när du o jag träffas...hehe... ska vi FÖRSÖKA lösgöra oss från matsnacket nästa gång? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte föreslå samma sak... Vi sätter det på förbjudna listan! ;) Glada vappen!

   Radera
 3. Hej förresten, du måste ge namnet på deras B&B, har kompisar som ska iväg på upptäcktsfärd, kanske de kunde ta sig dit!

  SvaraRadera