söndag 23 oktober 2011

Nominera mera!

Jag delar gärna med mig vilka bloggar jag nominerat för Bloggpriset 2011 för om nu någon av er har lyckats missa dessa fina bloggare så får ni upptäcka dem senast nu!


Det finns en massa fina, roliga, inspirerande och fascinerande bloggar som jag läser så gott som varje dag. När jag själv började blogga i januari kunde jag inte föreställa mig hur mycket jag skulle få ut av bloggvärlden! Jag har träffat nya härliga mänskor och fått mycket värdefullt utbyte både via min egen blogg och andras. Det är helt enkelt så himla kul och givande att blogga! TACK till alla bloggare och läsare som läser, skriver, kommenterar, delar med sig och stöttar!


Min röst för den roligaste bloggen går till Eva som tycker att det är Baksidan som räknas. (Hon har helt rätt.) Eva är underhållande och klok på samma gång.


http://evafrantz.blogspot.com/


Anne Hietanen är också sjukt rolig, men i år valde jag att ge min röst åt Eva.


http://annehietanen.ratata.fi/


Priset för bästa språk går till Hemsolen vars inlägg är en fröjd att läsa. 


http://hemsolen.blogspot.com/Mest inspirerad blir jag av Aida som har fest hela tiden. Hennes fina bilder och poetiska texter är som karkki för själen. 

http://toomanyparties.blogspot.com/

Jag hoppas någon av er får pris! Mest ser jag dock främst fram emot ett bra party!

1 kommentar:

  1. Oj tack snälla! Så glad jag blir!

    Och helt sjuuuukt underbart ser ni ut att ha haft det i Italien. Alltså det där måste ju vara alla mänskors största dröm som går i uppfyllelse... x

    SvaraRadera