torsdag 7 november 2013

Förpassat till historien

Idag hade vi Peppe, Magnus, Vidde och deras kompis Michaela på besök på Casa Libre. Michaela frågade mig hur det kom sig att jag talade flytande spanska. Jag berättade att jag varit i utbyte i Argentina och läst det länge och bla bla. Och plötsligt kom jag på. Att jag ju varit gift med en argentinare också. Ja ok. Då förstår man, sa Michaela. Men sen måste jag riktigt börja fundera vad vi talade med varandra. Med min ex-man. Var det spanska? Eller engelska? Svenska? Jag kunde bara inte komma ihåg. Alla alternativ kändes lika onaturliga. Och sen måste jag koncentrera mig i tre sekunder för att minnas vem jag varit gift med. Absurda tanke. Att jag skulle ha varit gift med någon annan. Huh huh. Det är nog mystiskt dethär livet. 

Jättekul med middagsgäster på Casa Libre!

7 kommentarer:

 1. Haha, oj underbara du! Tusentack för middagen igår. Den var helt super. Du är så ljuvlig. En såndär person som får alla runtomkring sig att känna sig varmt välkomna och på glatt humör. Ser så framemot att träffa dig i New York igen. Kram! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Michaela, vad fint du skriver! Ja, kul att träffas. Välkommen hem till New York! ;)

   Radera
 2. Härliga nyheter! Tiden tar hand om det mesta! Men bra att spanskan är kvar i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ångrar ingenting! Och spanskan är väldigt bra att ha i bakfickan!

   Radera
 3. Psst, Softy: Jag snodde din bild av mig från releasefesten för ett år sen till min twitter-profilbild. Säg till om det inte är OK!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstås!!! Jag är glad att du gjorde det! Du förstår inte hur dåligt samvete jag haft att jag aldrig skickade det åt dig! Har fortfarande det sparat på min gamla telefon men när jag aldrig lyckades importera det till datorn...

   Radera
  2. Jag bara tog den rätt av från din blogg :-) Om jag kommer på hur man anger fotograf så skall jag göra det.

   Radera