Ingen kamera, inga bildbevis. Men grannarna på andra sidan torget bjöd på fab fem(sex?)rättersmiddag på vappen. Först drinks på innergården. Det var soligt men blev rätt kallt ändå. Förrätten var hemlagad ravioli med rostad butternutsquashfyllning och salviasmör. Efterföljdes av grillad grön sparris med parmesan. Palate cleanser; hemlagad mangosorbet med campari. Sedan blev det saffranrisotto och pilgrimsmusslor. Ostar på det. Till sist tiramisu och espresso. Jag rullade hem.
Igår god första maj-brunch med gamla fina kompisar. Long gone are the days då vår sillis bestod av broilerbullar som svettades i solskenet och köpt potatissallad som innehöll mer majonnäs än potatis. Tack och lov för det. Men gänget består! Tack och love för det också!
Idag är det måndag (visst?), karnevalen är över och allvaret återfunnet. Nästan.
Igår god första maj-brunch med gamla fina kompisar. Long gone are the days då vår sillis bestod av broilerbullar som svettades i solskenet och köpt potatissallad som innehöll mer majonnäs än potatis. Tack och lov för det. Men gänget består! Tack och love för det också!
Idag är det måndag (visst?), karnevalen är över och allvaret återfunnet. Nästan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar