onsdag 9 maj 2012

Bortskämd

Igår fick jag blombud hem. Jag höll nästan på att skicka bort gubben först och bara plirade misstänksamt på honom. Men nej, blommorna var faktiskt till mig! Av finaste Hemsolen. Fatta hur rörd jag blev! Och de var ännu finare när jag vaknade i morse och kunde se dem ordentligt utan det smärtstillande töcknet. 

Och idag tog bästaste A med mig "på fuffens" efter jobbet. (Först fick jag dock liiite bannor för att jag överhuvudtaget var på jobb...) Fuffenset visade sig vara kroppsmassage på en jättemysig salong på Petersgatan. Herre du min skapare vad det var skönt! Och jag blev så till mig så jag blev helt stum. Efteråt kände jag mig helt dum och måste förklara att jag visst var jättetacksam och glad. Blev bara så totalt överrumplad. 

Och andra erbjöd sig att hämta mat åt mig igår, men dels bara sov jag, dels har bästis agerat både mat- och medicinbud så många gånger ren så jag tyckte hon förtjänade en ledig dag. 

Jag börjar känna mig som värsta rockstjärnan med sån här lyxbehandling! Den lyxigaste behandlingen av alla har ändå varit öron som orkat lyssna och munnar som sagt just rätt saker. Vem behöver fungerande äggstockar när man har så här fantastiska vänner?! 

6 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir åt att höra om hur fina vänner du har som ställer upp. Sånt är ovanligt. Och bra.

    SvaraRadera
  2. Åh vad mysigt med blombud!

    SvaraRadera
  3. Najs! Hoppas du får en härlig och energigivande helg!

    SvaraRadera