fredag 9 september 2011

Oproffsigheten

Efter fem dagars molande värk började min mens äntligen idag. (Sorry, jag vet att ni börjar bli trötta på mitt mensbloggande men storyn fortsätter.) Låg ännu för en timme sedan i min säng i fosterställning och mässade (med hög röst) "jagdörjagdörjagdörjagdörjagdöralltsåjagdörjagdöralltsåjagdör" för mig själv. 
I mitt krampaktiga tillstånd hade jag tydligen i misstag tryckt på sänd på min telefon och har ringt upp en kund som fick ta del av mitt plågsamma mässande i ca 7 sekunder innan han tryckte av samtalet... Det här kommer definitivt med på 10 i top-listan över pinsamheter á la Softy. (Och det är en lång lista kan jag berätta.) Så stolt över mig själv igen. 


Sen hittade jag en muskelavslappnande värktablett som jag hade kvar från när jag fick en knäskada på gymmet och måste få kortisonsprutor. Det säger något om hur jag lider en gång i månaden när inte ens tabletter som ordineras för smärta man har efter operationer hjälper. Dock hjälpte det så pass mycket att jag nu kanske lyckas ta mig till apoteket för att få mera droger.


Jag önskar man kunde få medical marijuana i Finland. 


EDIT. Evis, om du läser detta, litalgin hjälpte tyvärr inte åt mig. Men TACK för tipset! 

2 kommentarer:

  1. Oh crap! Du är den första jag hör som det inte bitit på! Hoppas du hittar nåt annat knark som hjälper!!! Cognac lär också hjälpa... :)

    SvaraRadera
  2. Litalgin har jag också prövat, andra ändamål, men värdelöst. Epidural, det du! Men det kan vara svårt att komma åt en sån en gång i månaden.

    Skönt att höra att någon annan gjort bort sig på den professionella arenan!

    SvaraRadera