tisdag 6 maj 2014

IMORGON DEN 6 MAJ GÄLLER DET!!!

Kära vänner, tack för ert otroliga engagemang och gensvar jag fått efter mitt inlägg om Casa Libre!Imorgon den sjätte maj är dagen då vi alla har 24 timmar på oss att donera till en välgörenhet vi själva väljer via Give Local America. Vi hoppas ju att så många som möjligt väljer Center of Human Rights and Constitutional Law (som är den officiella organisationen bakom Casa Libre) men alla organisationer är så klart värda ett bidrag. 


Fred donerar hela sin maj månads lön. Det ber vi naturligtvis inte av någon, men vi vill själva föregå med gott exempel.


Bland alla som bidrar lottar vi ut ett antal priser! Och allt är inte alls sådant som enbart kan avnjutas i USA. 


Lena Malm och Sarah Greene donerar flera signerade exemplar av sin bok Borderwork. 

Mia Franck donerar ett signerat exemplar av sin pinfärska bok Maraminne.

Genom att stöda Casa Libre kan du ha tur att som en av de första få Peppe Öhmans nya bok Vackra Människor. Signerad dessutom.

Jorge Bustamante, en fantastisk konstnär, donerar en av sina oljemålningar, "Illusiones". Någon lycklig bidragsgivare kan vinna detta fantastiska pris!

En annan konstnär, Sand, donerar en av henne signerad kudde! 

Vi lottar även ut två presentkort till vår stamrestaurang FIN som har fantastisk Asian Fusion-mat plus tre presentkort till en annan favoritrestaurang Mohawk Bend. Alla presentkort är värda femtio dollar.

Våra vänner på LA Conservancy deltar i utlottningen med två biljetter till deras Last Remaining Seats-föreställningar som visar klassiska filmer på gamla fantastiskt fina biografer i Los Angeles.

Konstnären Alex Straub donerar en grafik som lottas ut bland alla bidragsgivare. 


Och nu till det viktigaste; här är länken till Give Local America! Center for Human Rights and Constitutional Law är det officiella namnet på vår organisation under vilken Casa Libre fungerar. Man kan betala med Visa eller Mastercard. Alla bidrag går oavkortade till förmån för Casa Libre! Dessutom betalar Give Local America extra tiotusen dollar (!!!) till den som samlat in mest pengar via denna kampanj samt femtusen dollar till de organisationer som haft flest enskilda donationer. 

Vi är tacksamma även för andra förslag till donationer. (Vi har fått förfrågningar om att betala in direkt på vårt konto.) Vi har dock bestämt att vi just nu koncentrerar oss på Give Local Americas kampanj och vill att alla inbetalningar görs direkt via dem. Om det finns någon som tycker att detta känns jobbigt, eller om man lyckas glömma bort det den 6 maj, nätet strular, kortet är övertrasserat eller vad än problemet må vara så har Casa Libre även ett PayPal-konto till vilket man kan ge en direkt inbetalning. Men som sagt. Vi tar det sen. Nu vill vi stöda Give Local Americas fantastiska intitiativ och visa att mänskor är villiga att hjälpa! TACK FÖR DITT STÖD! Här kommer länken igen. https://www.givelocaleverywhere.org/#npo/center-for-human-rights-and-constitutional-law 

Kom ihåg att det är tio timmars tidsskillnad till USA ifall du vill börja donera NU och sidan inte ännu fungerar. Tiden startar den 6 maj amerikansk tid och en har 24 timmar på sig! Tack igen! ALLA bidrag är välkomna!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar