fredag 1 juni 2012

Sagans värld

Fred brukar säga åt mig att jag måste skriva upp alla underbara saker mina systerbarn gör och säger, för annars glömmer man. Bloggen är ju ett utmärkt forum för detta så ni får stå ut med lite mosterskryt ibland. 


Lilla O, fem år, diskuterade Pippi med min far häromdagen och totta (morfar) sa att hon är så stark att hon till och med skulle orka lyfta honom! (Han har en stor ölmage.) O svarade att ja, men hon finns inte på riktigt. För hon bor i Sagans värld. Och det måste vi ju hålla med om. Varpå O fortsatte: "Men exakt var ligger Sagans värld då?". 


Vet inte helt om han godtog förklaringen att den finns inom oss  själva hela tiden.


Nästa dag led stackaren av rippe och lillasyster A har tydligen begåvats med kakihumor för hon tog min systers I-Pod och slängde den blixtsnabbt under rumpan på O in i toalettskålen. Den dog diarrédöden. 

3 kommentarer:

 1. Diarrédöden är ett roligt ord! Fast ganska äckligt också. Tur att en telefon är en världslig sak. Låt bara aldrig de små liven glömma sina hyss utan påminn om dem på alla släktträffar och inför alla pojk- och flickvänner så länge någon av er lever!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta det till min personliga livsuppgift att påminna dem ad nauseam!

   Radera
 2. Smart tjej. Dit for morsans kontakt med yttre varlden, nu endast uppmarksamhet pa henne och hennes bror!

  SvaraRadera