fredag 1 juni 2012

Bloggarsynden

Planerade frukostträff för imorgon med bästis och kom att tänka på en grej.


Jag kommer säkert att bli utfryst ur bloggemenskapen efter detta erkännande men jag kan faktiskt inte tåla ordet "frulle". Vet inte varför. Men jag säger frukost eller eventuellt brekkare. 


Tack och förlåt.

11 kommentarer:

 1. Frulle gör mig också lite tokig. Helt galen, inte på det bra sättet, blir jag av "mysa" och "myskväll" och framför allt "fredagsmys". Uh.

  Tack och förlåt också här.

  SvaraRadera
 2. Jag är inte så allergisk mot myset (men nog mot frulle) att jag förbjuder det i alla sina former: att mysa i soffan med kakao och bullatrotta och en bra bok och/eller varmt sällskap är kiva när det är rövkallt ute och ens tår gör ont av kylan. Men jag hatar fredagsmys och myskväll.

  Jag har en massa hatord, men precis nu, den första juni, lyckas jag inte hetsa upp mig över sådana småsaker. Försommaren är för fin för att jag ska orka gå omkring och hata. Zen på er!

  SvaraRadera
 3. Absolut värst är det när mänskor talar om att de "haft det lite mysigt" och de syftar på sex! Myspys! Urk och Rysning...

  Du är en bättre mänska än jag Jenny! Jag ska också försöka hata lite mindre. Oooommmm....

  SvaraRadera
 4. Frulle OCH brekkare är ord jag inte kan påstå mig avsky, men nog aldrig skulle säga själv. Frukost eller morgonmål säger den här stenålderstypen.

  SvaraRadera
 5. Haha, roligt inlägg! Och faktiskt, när jag tänker efter, så håller jag med dig. Frulle låter fjanttigt, morgonmål ska det vara, eller frukost då, om man nu måste skriva så sverigesvenskarna ska hänga med. Men brekkare får man bara på hotell! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har rätt Linda! Brekkare får man på hotell! :)

   Radera
 6. Vad det än kallas så var det gott! Bästis tackar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingenting att tacka för! Imorgon igen, bright and early. FRUKOST. ;)

   Radera
 7. Här är en till som avskyr ordet "frulle" dessutom avskyr jag benämningen "fränäre" som vissa personer i min familj envisas att använda om "franskisar" ; ))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag förstår dig. "Fränäre" ser dessutom ännu fulare ut i skrift. :)

   Radera