måndag 27 januari 2014

Allt jag älskar i L.A. (mat)

I'm back, baby! Det är ju helt crazyt men det tog mig över en vecka att ta fram datorn sen jag kom hem! Det är nog ett personligt rekord. Min Macbook fick sig en välförtjänt semester. Och det fick jag med. Eller välförtjänt vet jag nu inte om den var men jag fick precis en sån första vecka tillbaka i L.A. som jag skulle ha skräddarsytt för mig själv. Jag har hela veckan bara gjort saker jag älskar att göra här! Och en hel del av det handlade om mat faktiskt... Brunch både på Café Gratitude och Sage Bistro, glass (två gånger, men berätta inte för nån) på Kind Kreme. Vegan mexikansk mat som jag jonesat efter i Finland på nya Gracias Madre. Sushi på Arigato i Santa Barbara, burrito från "vår" Tacomiendo på andra sidan gatan. Pizza från Blaze Pizza. Det är inte klokt hur mycket jag ätit sen jag kom hem. Men herregud så gott! Nu måste jag bara få thaimat från Swanya också och sen kan jag slappna av igen nån månad. Och. Jag behöver ju faktiskt inte stressa längre med att hinna med allt jag vill under några få veckor. Insåg jag nyss. För nu får jag ju stanna!!! Hurraaaa!!! 

Scandinavian Film Festival, picnic i Malibu, födelsedagsfirning på Casa Libre, road trip till Ojai och Santa Barbara, cyklat ner till beachen, stand up-komedi på Improv i Hollywood, write-in på Coffee Connection. Och så har jag hängt med både Magnus och Peppe! Jättekul att återse dem också! Igår gjorde vi detta. Ikväll står Lukas Moodyssons nyaste film i tur. Det pågår så mycket här hela tiden. Jag älskar det. Jag älskar att vara hemma igen. Jag älskar att det faktiskt känns som hemma. Men jag saknar er. You know who you are. 

5 kommentarer:

 1. Roligt att se dig här igen, hubben meddelade att du återvänt till L.A. - man är så ute då man tar FB-paus! Bra att jag har en "spion" därute!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att vara tillbaka! Och jättekul att få följa Yiddishe Goy på Instagram! :) Lycka till med "slutspurten"! Jag antar att du meddela någo vägar sen när det börja hända nåt fast du inte är på FB längre.

   Radera
  2. Jag tar nog mig in på FB när det är dags att meddela världen om dess tredje underverks ankomst! :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Fin dag. Trots att det var mulet. Men det blir fina bilder då!

   Radera