torsdag 19 juli 2012

Där björkarna susa

Under björkarna på vårt älskade Hamnholmen. Där kysstes vi första gången år 1995. Där välsignades vårt äktenskap på vår första bröllopsdag. Där kände jag det våta gräset under mina bara fötter och Freds hand i min och tänkte att just detta ögonblick glömmer jag aldrig. Vinden susade i björklöven, vattnet droppade på paraplyet som Freds best man höll upp över mig. Prästen talade om June och Johnny Cash och min svåger spelade dragspel. 


Vi var så löjligt yra, lyckliga, förälskade och berusade hela dagen, kvällen och natten att vi glömde ta ett endaste ett foto. När alla lämnat holmen och vi äntligen blev på tumis klädde vi oss fina igen och jag tog åter på mig min krans och hade roligt i flera timmar när vi själva tog dessa bilder. De finaste bilderna och minnena behåller jag dock själv privat i mitt hjärta. Vissa stunder är för heliga för att dela med sig av. 

8 kommentarer:

 1. Son unos dioses del Olimpo!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marita?! Jaja! Pero sí, él me hace sentir como una diosa! ;)

   Radera
 2. Jättefina bilder, och vad roligt att ni faktiskt gjorde så! Stort grattis med väl överstånden välsignelse och lite-på-ett-år som gifta :-) !

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder! Kram

  SvaraRadera
 4. Lovebirds in paradise - simply Beautiful :) Kramsis, Lena & Kha

  SvaraRadera